18:00

Bollstanäs SK

Referat: Lohärads IF - Bollstanäs SK

I dagens match så mötte vi Bollstanäs SK, som vi haft ett utbyte med under många år. Vi är jämna och det går inte innan mathcherna säga vem som vinner.

Vi spelade matchen 3x30 minuter och hade kallat 20 stycken spelare. Stor fördel var att många fick matchtid och det är alltid viktigt.

Innan match var det bra fokus från killarna, spelet i första var ett ställningskrig, lite avvvaktande spel. Det skapdes inte så mycket chanser. Vi slarvade lite i vårt passningspel, ändå skall killarna ha beröm för tålamod. Vi vill ta hand om bollen, vi tjongar inte iväg den. Första 30 minuterna var jämnt.

Inför andra halvlek pratade vi om att skärpa till oss i passningsspelet, ha snabbare spelvändningar, inte köra på samma kant hela tiden. Ta mera löpningar utan boll. Vi hade lite mera av spelet i andra halvlek, även om vi skapade mera chanser än i första, framför allt i slutet av andra. Vi hade mera av mittfältet i andra.

Tredje halvleken hade BSKi lite mera av spelet.

Vi hade en del punkter innan matche som vi lyckades sådär med. Men det är bara att jobba vidare. Matchen var snäll och typiskt träningsmatch. Vi tackar BSK för att vi fick fylla på med en 11e spelare när vi fick en spelare utvisad i tredje halvleken. Matchen slutade 0-0.

Vi tackar BSK för dagens match, vi tackar även domaren Stefan.

Kul att Henke och William gjorde debut med oss idag, bra jobbat killar.

Vi vill höja en kille i dagens match, Victor Eklycke. Vilket spel som ytterback i andra. Du var med i många anfall och hade många kloka löpningar, riktigt kul att se.

FORZA LIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIF!!!!!!!!